SERVICII

GyEvy Style isi propune sa evolueze si sa isi extinda sfera serviciilor, pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor clientelor si clientilor, ducand la un nivel superior conceptul de infrumusetare! In viitorul apropiat va veti putea bucura de sedinte de machiaj profesional si de tratamente corporale de intretinere si relaxare.

Coafura

Cand spunem par frumos, ne imaginam stralucire si vitalitate, dar nu realizam ca aceste doua calitati tin de modul in care parul este tuns si ingrijit. Fiecare detaliu legat de sanatatea si frumusetea podoabei capilare este cunoscut si aplicat de stilistii salonului nostru, pentru a va oferi o imagine unica si versatila, care sa fie remarcata si admirata. Folosim pentru ingrijire si colorare produse profesionale Londa, iar tehnicile de tuns si coafat respecta tendintele si inovatiile din domeniu.

Frizerie

Barbatul modern are pretentii noi in materie de stil si intelege ca imaginea conteaza, de aceea, pe langa ingrijirea clasica a parului si a barbii, salonul nostru pune accent pe stilizare. Un hairstylist tanar si talentat realizeaza tunsori moderne, care pun in valoare personalitatea celui care le poarta.

Manichiura/pedichiura

Unghii ingrijite, maini hidratate, o pedichiura impecabila, toate acestea reprezinta o persoana care se respecta si ii respecta pe ceilalti. Clasic inseamna bun gust si acesta este si modul in care realizam manichiura si pedichiura. In conditii perfecte de igiena, cu produse de calitate, va oferim maini catifelate si unghii sanataoase si frumoase, intr-o singura sedinta!

Cosmetica

Tenul stralucitor se intretine cu tratamente faciale eficiente, cu produse cosmetice de calitate si urmand sfaturile specialistilor. La cabinetul de cosmetica al salonului veti avea parte de rasfat si relaxare la sedintele de ingrijire a tenului si de masaj, iar pentru a va simti bine in orice tinuta, aveti nevoie de o epilare profesionala cu ceara de cea mai buna calitate. Noi vi le oferim!