image

Despre noi

GyEvy Style reprezinta un concept inovator in materie de servicii de infrumusetare, fiind un proiect izvorat din pasiunea unui colectiv tanar si entuaziast, a carui viziune creeaza o imagine impecabila si pune in evidenta calitatile si personalitatea oricui.

Intr-un spatiu relaxant si primitor, amenajat modern si dotat pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, va asteapta profesionisti care stiu cum sa transpuna orice viziune legata de look in realitate. Tunsori clasice, moderne sau avangardiste, culori vibrante si originale, atat pentru doamne, cat si pentru domni, manichiura si pedichiura impecabile sau tratamente faciale cu rezultate remarcabile, va vor oferi o transformare spectaculoasa! 

image

FIECARE VIZITA LA SALON ESTE O EXPERIENTA SPECIALA!

GyEvy Style isi propune sa evolueze si sa isi extinda sfera serviciilor, pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor clientelor si clientilor, ducand la un nivel superior conceptul de infrumusetare! In viitorul apropiat va veti putea bucura de sedinte de machiaj profesional si de tratamente corporale de intretinere si relaxare.